Fotballryktene: – Tilbyr Zlatan i bytte for Sánchez

Overgangsvinduet er åpent, og ryktene florerer i britiske medier.

Her er onsdagens fotballrykter:

Barcelona-spilleren Aleix Vidal kan være på vei til Premier League og Manchester United. Ifølge The Mirror skal Manchester United allerede være i samtaler med Barcelona-spillerens agent om en overgang. Høyrekanten scoret i El Clasico på Bernabeu forrige måned, men blir nå valgt bak både Sergi Roberto og Nelson Semedo på høyresiden i Ernesto Valverdes lagoppstilling.

Samtidig kommer det oppsiktsvekkende opplysninger i den mye omtalte overgangssagaen rundt Alexis Sánchez.

Nå blir superstjernen Zlatan Ibrahimovic dratt inn i handelen, skriver Expressen, som
siterer flere engelske aviser.

For det er ikke bare Henrikh Mkhitaryan som tilbys i bytte for Alexis. Ifølge Daily Mirror skal Manchester United også være villig til
å tilby Zlatan i bytte i gigantavtalen. Ibrahimovics agent er som kjent Mino Raiola, og han representerer også Mkhitaryan.

Chelsea har tatt kontakt med West Ham med tanke på å kjøpe den 29 år gamle angriperen Andy Carroll, skriver Telegraph.

West Ham krever 250 millioner i overgangssum for å slippe Carroll, melder Sky Sports.

Arsenal-aktuelle Henrikh Mkhitaryan krever en kraftig lønnsøkning for å forlate Manchester United og skrive under for London-klubben. Det melder The Mirror.

Everton vil trolig offentliggjøre signeringen av Theo Walcott fra Arsenal i løpet av onsdagen. Det melder Liverpool Echo.

Dortmund-spissen Pierre-Emerick Aubameyang har lagt inn et krav om å bli solgt. Han er ønsket av Arsenal. Mirror spekulerer
i at Arsenal må punge ut med 600 millioner kroner for angriperen.

Liverpools serbiske midtbanespiller Marko Grujic er på vei på lån, enten til Middlesbrough eller Cardiff City. Det melder ESPN.

Bordeaux-president Stephane Martin sier det vil bli vanskelig for Arsenal å kjøpe det 20 år gamle stjerneskuddet Malcom. Han varsler at
brasilianeren blir svært dyr, skriver L’Equipe via Metro.

Tottenham er blant klubbene som er interessert i å kjøpe Norwich Citys 21 år gamle ettertraktede midtbanespiller James Maddison, ifølge Evening Standard.

Den serbiske stopperen Neven Subotic (29 år) og den spanske forsvarsklippen Marc Bartra (27) ønsker begge å forlate Borussia Dortmund til
fordel for klubber i Premier League i janaur. Det hevder Bild.

Barcelona har avvist et bud på 25 millioner euro fra Inter Milan på den 24 år gamle midtbanespilleren Rafinha. Barcelona krever 40 millioner euro, skriver Mundo Deportivo.

Read More

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*